Medlemskap

 

Svenska Terrierklubbens huvuduppgift är att arbeta för terrier och dess ägare i Sverige. Som medlem i Svenska Terrierklubben stöttar du arbetet för bevarandet och utvecklandet av sunda, friska och fullgoda terriers, såväl  bruksmässigt, jaktligt och exteriört – du blir också del av en fantastisk gemenskap med likasinnade terrierägare!

Fullbetalande medlem

Fullbetalande medlem blir ansluten via någon av våra lokalklubbar vilka arrangerar aktiviteter i form av utställningar, BPH, viltspår och mycket annat. Fullbetalande medlem erhåller tidningen Terrierposten som utkommer 4 gånger per år, och är även berättigad till rabatter vid deltagande i BPH. Observera att merparten av Terrierklubbsutställningarna som arrangeras  är via våra lokalklubbar.

Bli Fullbetalande Medlem

Medlemskapet är rullande, d v s man är medlem ett år framåt från den månad man betalar in avgiften.

Svenska Kennelklubben, SKK, administrerar medlemskapet för vår räkning. Sedan november 2015 kan man anmäla och betala sitt medlemskap på SKK:s hemsida. Vid frågor om medlemsnummer mm kontakta SKK via epost  medlem@skk.se eller tel 08-795 33 44.

Familjemedlem

Om någon i din familj redan är fullbetalande medlem i klubben kan du välja att lösa familjemedlemskap. Familjemedlem har samma rättigheter och skyldigheter som en fullbetalande medlem men erhåller inte Terrierposten. Familjemedlemskap kan endast lösas för omyndiga barn eller personer folkbokförda på samma adress som en fullbetalande medlem. Inbetalningskort och medlemsavi kommer hem till dig som ny medlem inom ca 2 veckor.

 

Rasklubbsmedlem

Som medlem i en rasklubb kopplad till Svenska Terrierklubben är du rasklubbsmedlem, och får utöver de förmåner rasklubben erbjuder även ta del av aktiviteter och utställningar som arrangeras av Svenska Terrierklubbens huvudstyrelse, ex Terrierderbyt och Viltspår-SM.

 

Övriga medlemskap

För helt nya medlemmar erbjuder vi ett rabatterat provmedlemskap under första året som medlem. Provmedlem har samma rättigheter och skyldigheter som fullbetalande medlem.

För ungdomar mellan 13-25 erbjuder vi ett medlemskap som Ungdomsmedlem. Ungdomsmedlem har samma rättigheter och skyldigheter som fullbetalande medlem, och har rösträtt från det år under
vilket han/hon fyller 16 år.

För utlandsboende och vill delta på våra aktiviteter, exempelvis utställningar arrangerade av våra lokalklubbar är varmt välkomna som utländsk medlem. Utländsk medlem har samma rättigheter och skyldigheter som fullbetalande medlem.

 

Gåvo-/valpköparmedlemskap

Fullbetalande medlem har möjlighet att ge bort ett medlemskap i gåva till ett rabatterat pris. Detta gäller enbart för nya medlemmar och för det första året som medlem. Provmedlem har samma rättigheter och skyldigheter som fullbetalande medlem. Inbetalningskort kommer hem till dig som skänker medlemskapet inom ca 2 veckor och medlemskortet kommer hem till den som är ny medlem och mottager gåvan därefter.

 

Klicka här om du vill ändra adress eller avsluta ditt medlemskap>>

 

Kontakt

Bli Medlem

Våra lokalklubbar

© 2024 Svenska Terrierklubben