Terrier-SM i viltspår

Lördagen den 5 september 2015, plats Väne-Ryr (Vänersborg). Provet genomförs som officiellt, rörligt prov, enligt SKKs regler. De främsta ekipagen kommer även i år att placeras och en SM-vinnare utses.
Alla rasklubbar har fått brev med inbjudan. Två ekipage från varje rasklubb är välkomna att delta, uttagning av deltagare sker av resp. rasklubb. Är du intresserad av att representera din klubb men inte hört något från din rasklubb, kontakta dem omgående för mer information.

Krav för deltagande är minst godkänt resultat från officiellt prov i anlagsklass i viltspår. Vi önskar preliminärt besked från respektive rasklubb senast i mitten av juni, om klubben önskar delta med ett, två eller ev inget ekipage. Vill du veta mer, hör gärna av dig till någon av oss i Viltspårkommittén. Vi hoppas på stort deltagarantal även i år!

Även icke deltagare är välkomna att besöka samlingsplatsen för provet under lördagen. Vill du delta i en enklare måltid till självkostnadspris på lördagseftermiddagen, är du välkommen att höra av dig till undertecknad senast 20 augusti. För deltagande ekipage ingår maten i avgiften.

 

Anita Skoglund
Viltspårkommittén
anita.m.skoglund@telia.com
070-3407737

 

 

Våra lokalklubbar

© 2024 Svenska Terrierklubben