Sommarläger för Terrierjuniorer planeras.

Hej alla Terrierjuniorer.
Nu äntligen verkar det som vi är ute ur pandemin på riktigt denna gång. Det har varit en tuff tid att försöka få till några aktiviteter för oss alla, men nu hoppas vi att det ska bli av.
Vi har börjat planera för ett sommarläger.
Men hur har vi planerat då?? Jo, lägret kommer ske 17-20 juni i Norrköpingstrakten, boende i stuga. Med spännande aktiviteter som handling, djursjukvård, trimning m.m. och ev. en utflykt till exotiska djur.
För att kunna göra bokningar behöver vi få en uppfattning om hur många som är intresserade av att komma. Vi har ett maxantal på tio juniorer. Därför kommer vi ha en bindande föranmälan som går ut den 25/4. Föranmälan går till så att ni sätter in 500 kr på Terrierklubbens konto PG 859707-2 med meddelande ”Läger22” samt att ni skickar ett mail till Terrierjuniorerna med namn och ålder samt kontaktuppgifter. Den totala summan för lägret är ll00kr. I detta ingår boende för dig och din hund, mat och de aktiviteter vi planerar.
Har ni några frågor eller funderingar kring detta är ni varmt välkomna att höra av er till Anna eller Rickard via juniorerna@terrierklubben.se.
Utöver lägret planerar vi att genomföra KM i junior handling 2022. De terrierklubbsutställningar som genomförs kommer att vara kvalificerande.
Sköt om er och era terrier!
Rickard och Anna

© 2022 Svenska Terrierklubben