Avelsseminarium 15 oktober i Sollentuna

Som traditionen numera bjuder så håller vi ett höstligt avelsseminarium med två intressanta föreläsare först och främst för er avelsråd i våra rasklubbar och, i mån av plats, till intresserade terrieruppfödare.

Plats Scandic Star, Sollentuna
Tid Söndagen den 15 oktober kl 09.00-17.00

I år föreläser professor Jens Häggström om hjärthälsa och hjärtsjukdomar och sänd gärna in frågor om allt från blåsljud till rasbundna hjärtsjukdomar i förväg.

Vi har fått in en hel del funderingar från er avelsråd rörande förlossningsproblem, minskande kullstorlekar, AI, pyometra med mycket mera och därför har vi bjudit in professor Eva Axnér att föreläsa om reproduktion och reproduktionsproblematik.

Det kommer givetvis finnas tid för en frågestund efter föreläsningarna. Likafullt tar vi tacksamt emot frågor i förväg, via anmälningsformuläret eller direkt till ak@terrierklubben.se så att vi kan hjälpa våra föreläsare att få med vårt terrierperspektiv.

Vi kommer också få tid på eftermiddagen att diskutera terriergemensamma spörsmål inom avelsområdet.

Vi bjuds lunch och fikabuffé, både för- och eftermiddag.

SvTeK, SKK och Agria sponsrar seminariet så deltagaravgiften är endast 300 kr. Sista anmälningsdag 6/10. Betala in i samband med er anmälan till SvTeKs pg 859707-2 eller swish 123 422 68 25.

Välkomna!
© 2023 Svenska Terrierklubben