På söndag den 20  juni genomfördes Viltspår-SM för alla terrierraser i Östergötlands och Örebro län. Vi måste börja med att hylla domarna som lade spåren och sedan gick dem med ekipagen i värmen. Det var tuffa villkor! Det var 22 ekipage anmälda och under morgondagen får vi hela resultatlistan och litet fler bilder, men pallplatserna avslöjar vi direkt.

Vinnaren


Alester’s Terra Gold med Pernilla Skoglöf Bergman – wheatenterrier

2a-plats
 Hjohoo's Come Find Hjourself med Per-Olof Olsson - cairnterrier
Hjohoo’s Come Find Hjourself med Per-Olof Olsson – cairnterrier

3e-plats

Anoifs Havanna med Ann-Kristin Nilsson – staffordshire bullterrier

Hela resultatlistan>>

Arrangörerna med bestyrelse och domare gratulerar vinnarna och beröm till alla kämpar i viltspårskogen!!
Varmt tack också till våra samarbetspartner Agria och Robur samt sponsorerna Dogman i Örebro, Brunneby Musteri, Nutrilin, Granngården i Motala som satte guldkant på tävlingsdagen och prisbordet.

Tävlingsledningen med Susanne Sarezäter och Anita Petersson samt kommissarie Anja Svensson med flera höll ihop ett arrangemang som enligt flera sagespersoner blev en lyckad dag med många varma och glada deltagare och funktionärer. Prisutdelning på Borensbergs glasbruk visade sig vara helt perfekt för en glad och uppsluppen avslutning enligt restriktionerna och med skugga invid vatten efter värmen i spåren.

Mer om Viltspår-SM kommer i Terrierposten 3.