För varje ekipage med husse eller matte med hund som deltar skänker vår samarbetspartner Agria 10 kronor i välgörenhet till Hundstallet samt Bosses Hundhjälp som verkar för hundar i hela landet. Tidigare hundpromenader har samlat ihop 137 500 kronor.

–  Varje krona gör skillnad! Vi tar emot mellan 400- 500 hundar varje år. Förutom att de behöver tak över huvudet, mat, träning och omsorg så vill de också ha koppel, leksaker och bäddar, säger Margite Nordenstam, verksamhetschef på Hundstallet.

Husse och matte får Agrias välgörenhetsarmband som tack för hjälpen och minne av en härlig dag. Förutom själva hundpromenaden händer det också mycket annat kul på de flesta orterna. Mer info om varje ort kommer på agria.se.

Datum, tid och plats

Datum: Lördagen den 19 maj
Tid: Gemensam start kl. 11.00 och därefter löpande starter fram till kl. 13.00.
Platser: Enköping, Eskilstuna, Falun, Göteborg, Halmstad, Hässleholm, Karlstad, Linköping, Malmö, Oskarshamn, Stockholm, Sundsvall, Ulricehamn, Visby, Växjö, Örebro.
Läs mer om exakt var på varje ort promenaden går av stapeln på www.hundpromenaden.com.

Läs mer – https://www.agria.se/pressrum/pressmeddelanden-2018/arets-storsta-hundfest-blir-annu-storre/